Нов пробив на бул. „Филип Кутев“

organizacia na dvijenie- bul.Filip Kutev

Подобрение и промяна на хоризонта!

С радост споделяме с Вас, че интензивно се извършва новият пробив на бул. „Филип Кутев“. Проектът, който има за цел изграждането на нов булевард между кръстовището с ул. „Сребърна“ и кръстовищата с бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Г. М. Димитров“, вече е в напреднала фаза и ще бъде завършен до края на месец Октомври.

Този важен инфраструктурен проект се насочва към значително подобрение на трафика в този участък на града. Проектираният нов булевард не само ще улесни движението, но и ще допринесе за по-голямата безопасност на пътниците и водачите.

Паралелно с изграждането на самия булевард, нашите екипи работят активно върху изграждането на светлинно регулиране на кръстовищата, които са в обхвата на проекта. Този подход е създаден с цел оптимизиране на потока на движение и осигуряване на безопасни условия за всички участници в пътното движение

Отличителен момент в проекта е реконструкцията на кръстовището между бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Г. М. Димитров“, което ще придобие нова форма и функционалност като четириклонно кръстовище. Освен това, ново светлинно регулирано кръстовище се планира да се изгради на бул. „Филип Кутев“ – ул. „Чавдар Мутафов“, което ще подобри и улесни движението в района.

Проектът обхваща и реконструкцията на кръстовището на бул. „Филип Кутев“ – ул. „Могилата“ – ул. „Сребърна“, както и създаването на ново светлинно регулирано кръстовище на бул. „Филип Кутев“ – ул. „Борис Руменов“ – ул. „Димитър Бояджиев“. Тези промени се осъществяват по график, съобразно стремежа ни за минимизиране на въздействието върху трафика и участниците в него.

Проекта продължава по протежение на булеварда до кръстовището с бул.“ Черни връх“, където предстои промяна в организацията на движение.

Искаме да подчертаем ангажираността и професионализма на нашите екипи, които работят усилено, за да гарантират успешното завършване на проекта в зададените срокове. Ние от TrafficX непрекъснато се стремим към модернизацията на нашия град и създаването на по-добри условия за всички нас.

Вашият коментар